Een bedrijfsuitje organiseren is een leuke, maar soms ook ingewikkelde taak. Want waar kun je jouw collega’s blij mee maken? 

Een sportieve golfclinic die door jong en oud te volgen is, is misschien een leuke optie. Sportief bezig zijn in de openlucht (ideaal in deze coronatijden) en even heerlijk ontspannen. Bovendien is een golfclinic ook leuk voor mensen die nog nooit gegolfd hebben en omdat het mogelijk is om tijdens de clinic nog een paar holes te spelen op de golfbaan.

De golfclinics van Golfschool Wijchen zijn het ideale bedrijfsuitje. Je collega’s en jij worden onderverdeeld in verschillende groepen (afhankelijk van de grootte van de groep), waar jullie van mij, een PGA golfprofessional les krijgen. Hier leren jullie de basisprincipes van het golfspel, zoals het putten, chippen en swingen. Jullie maken gebruik van officiële oefenfaciliteiten en afhankelijk van de tijdsduur van de clinic, spelen jullie enkele holes op de golfbaan. Je kunt bij Golfschool Wijchen kiezen voor diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een clinic van 1,5 uur of langer. Na afloop kun je de golfclinic uitbreiden met een drankje of een hapje in het clubrestaurant van Burggolf Wijchen.

Nieuwsgierig geworden?

Wij maken graag een offerte op maat voor jouw en spreken dan de diverse mogelijkheden met je door. Er is al een bedrijfsclinic mogelijk vanaf vier personen. Neem voor een offerte s.v.p. telefonisch contact op met Steven Scheltema.