Plezier, aandacht, techniek en persoonlijke begeleiding. Dat is waar het allemaal om draait bij mijn golflessen. Naast de technische lessen om de golfswing te verbeteren is er ook veel aandacht voor het plezier. Plezier in de sport kun je niet alleen verkrijgen door het maken van goede scores, maar ook door het vinden van personen die met elkaar kunnen gaan golfen en samen een ronde te lopen op de golfbaan.

Veel beginners voelen zich opgejaagd in de baan en hebben weinig vertrouwen. Ook hier wordt aandacht aan besteed, door te leren ‘snel’ te spelen, zonder dat je haastig speelt. Je tijd nemen op het juiste moment is een belangrijk item in de baanlessen. Zodra de corona maatregelen het toelaten wordt er ook weer gewerkt aan het golfen in groepjes op een laagdrempelig wedstrijdniveau.

Daarnaast zijn er uiteraard ook lessen voor gevorderde spelers, dit kan in privé lessen of in teamverband. Ook themalessen, zoals bijvoorbeeld bunkerslagen of beter leren putten zijn uiteraard mogelijk.
Op mijn site staan diverse mogelijkheden uitgewerkt. Uiteraard is het ook mogelijk om persoonlijk contact met mij op te nemen. Binnen 48 uur neem ik altijd contact met je op. Hopelijk zie ik je snel op de golfbaan!